Huid Behandelingen

Speciale AYUR-VEDA behandelingen
voor man & vrouw

Wat hoort er altijd bij onze behandelingen: Ayurvedische huiddiagnose – Voedingsadviezen en Reinigen. Heeft de diagnose/huidanalyse plaatsgevonden en besproken met de cliënt dan volgt een behandeling aangepast aan de situatie van de cliënt en dat kan de hieronder genoemde behandelingen bevatten: stoom – aangepaste peeling – gezicht, hals- en decolleté massage met marma punten – comodomen en/of millia verwijderen – aangepaste masker – een behandeling duurt 75 minuten

Ayurvedische Thermo kruidenmasker
Dit is gebaseerd op een eeuwenoude thermomasker, welke enigszins is geperfectioneerd door moderne cosmetologie en door substitutie van kruidenextracten. Een complete behandeling op zich, dieptereiniging voor de poriën, herstelt de balans, maakt de huid strakker dus het stimuleert de celademhaling en celvernieuwing. Een krachtig werkend verjongingsmiddel met opmerkelijke resultaten. Er wordt warmte geproduceerd tussen het masker en de huid, zodanig dat een ideale temperatuur wordt gecreëerd, waarbij de huid beter absorbeert. Stimuleert de bloeddoorstroming en cellulaire functies. Wanneer het masker hard wordt dan worden de poriën samengetrokken, het gezicht krijgt haar oude contouren terug, rimpels worden weggenomen en de spierspanning en de huidelasticiteit worden genormaliseerd.

Ayurvedische Super relax behandeling
Deze behandeling bestaat uit een ayurvedische lichaamsmassage en een gelaatsbehandeling
Duur 135 minuten

Ayurvedisch Acne/vette huid en rosacea behandeling
Ayur-Veda Cosmetica en kruiden preparaten tezamen met de Ayurvedische methode kunnen ervoor zorgen dat elke vorm van acne doeltreffend behandeld worden.

Ayurvedische Hyperpigmentatie / vlekken
Hyperpigmentatie, donkere vlekken, zwangerschapsmasker en sproeten kunnen volgens de methode van Ayurveda op een zeer veilige manier behandeld worden.

Ayurvedische Oogbehandeling
Voor vermoeide ogen, donkere kringen, wallen, rimpels

Ayurvedische peeling Deze behandeling wordt gegeven om littekens (als gevolg van acne, pokken, verwondingen, moedervlekken, verbranding), pigmentatie, open poriën, verslapte huid, striemen, rimpels etc te reduceren. Het wordt gebruikt nadat een acnè-periode tot rust is gekomen.

Ayurvedische Face lifting
Dit is gebaseerd op een eeuwenoude thermomasker, welke enigszins is geperfectioneerd door moderne cosmetologie en door substitutie van kruidenextracten. Een complete behandeling op zich, het reinigt poriediep, herstelt de balans, maakt de huid strakker dus het stimuleert de celademhaling en celvernieuwing. Een krachtig werkend verjongingsmiddel met opmerkelijke resultaten. Er wordt warmte geproduceerd tussen het masker en de huid, zodanig dat een ideale temperatuur wordt gecreëerd, waarbij de huid beter absorbeert. Stimuleert de bloeddoorstroming en cellulaire functies. Wanneer het masker hard wordt dan worden de poriën samengetrokken, het gezicht krijgt haar oude contouren terug, rimpels worden weggenomen en de spierspanning en de huidelasticiteit worden genormaliseerd. Het werkt als een soort instant minifacelift.

Ayurvedische Hoofdhuid / haaruitval
Deze unieke behandeling samengesteld volgens de ayurveda en gebruikmakend van diverse kruiden middelen zorgt ervoor dat haaruitval, roos, schilvers en andere hoofdhuidproblemen stopt waardoor dan de haargroei weer toeneemt. Tijdens de behandeling wordt naast de kruiden ook stoom en massage op de hoofdhuid gegeven.

Reacties zijn gesloten.